Soutěž o knihu Úplná historie Formule 1

Soutěž o knihu Úplná historie Formule 1

Web SvětFormule.cz pro Vás společně s knihkupectvím Beletrie.eu připravil soutěž o publikaci Úplná historie Formule 1 od Tima Hilla. Pokud se chcete soutěže zúčastnit, čtěte dále.

Připravili jsme pro Vás další soutěž o zajímavou cenu, tentokrát se jedná o knihu Úplná historie Formule 1 od autora Tima Hilla, která je mimo jiné zaplněna 900 fotografiemi z košaté historie královny motoristického sportu. Další podrobnosti o ceně pro vítěze soutěže si můžete přečíst zde na eshopu knihkupectví Beletrie.eu, které nám knihu do soutěže věnovalo.

Kdo se stane vítězem soutěže? Bude to čtenář, který nám do komentářů pod tímto článkem napíše svůj tip na čas vítěze kvalifikace Velké ceny Belgie 2013. Nezapomeňte, že pro vložení komentáře je nutné být zaregistrovaný na našem webu.

Soutěžní otázka:
Jaký bude čas vítěze kvalifikace na Velkou cenu Belgie 2013?

Vyhrává komentář, který bude obsahovat správný nebo nejbližší časový údaj o vítězném kole prvního muže z kvalifikace na Velkou cenu Belgie 2013.
Každý uživatel smí vložit pouze jeden komentář!
Pokud se sejdou dva stejné vítězné tipy, přednost má uživatel, který svůj tip vložil dříve.
Časové údaje zapisujte prosím ve formátu m:ss:dsc, tedy například 1:23.456.
Web SvětFormule.cz si vyhrazuje právo částečně změnit pravidla soutěže v jejím průběhu, nebo diskvalifikovat některého z účastníků při pokusu o vložení více příspěvků pod jinými účty.
Soutěž končí začátkem kvalifikace na Velkou cenu Belgie.

Pro více informací nejen o vývoji soutěže doporučujeme sledovat náš Facebook SvětFormule.cz.

Sdílejte na:
Zavřít