Jak by vypadal letošní McLaren v kultovních zbarveních? Slušela by mu stříbrná i Marlboro

Jak by vypadal letošní McLaren v kultovních zbarveních? Slušela by mu stříbrná i Marlboro

Legendární oranžová, nebo proslulá červenobílá kombinace Marlbora… McLaren se za košatou historii proslavil mnoha barevnými variacemi. Jak by slušely letošnímu monopostu?

Spolupráci s Hondou odstartovala stáj McLaren v roce 2015 v černě lakovaných monopostech s červenými detaily. Skoro jako by pochmurná volba měla odrážet celkový vývoj ročníku. K drobným, avšak ne výrazným změnám došlo pro sezonu nadcházející, kde se tým z Wokingu znovu vyznačoval především černou barvou.

K revoluci došlo pro ročník 2017, ve kterém monoposty McLarenu září oranžovou a černou barvou. Bohužel v letošním roce opět září hlavně barvami, nikoliv výsledky. I když je toto provedení jedno z nejodvážnějších ve startovním poli, letošnímu monopostu by slušely i jiné historické kombinace.

DOPORUČUJEME: Motor F1 v rodinném autě? Speciál Renaultu jel až 310 km/h

Důkazem budiž galerie snímků, které připravil talentovaný grafik Sean Bull. Jeho nejčerstvější album je plné monopostů MCL32 zbarvených v historických kombinacích McLarenu. Najdete zde vůbec první design britského monopostu, ale i tradiční výraznou oranžovou, červenobílé Marlboro či stříbrné šípy z počátku tisíciletí. Jaké provedení se nejvíce líbí vám?

Kompletní galerii si můžete prohlédnout na autorově účtu Behance.

Sdílejte na:
Zavřít