Hamilton vyzývá své fanoušky, aby navrhli vzhled helmy pro letošní sezónu

Hamilton vyzývá své fanoušky, aby navrhli vzhled helmy pro letošní sezónu

Jsi fanouškem Lewise Hamiltona a sníš o tom, že se s ním jednou setkáš? Jsi graficky nadaný/nadaná? Máš Instagram? Pokud splňuješ tato kritéria, tak je to soutěž právě pro Tebe!

Trojnásobný mistr světa je jedním z nejaktivnějších pilotů Formule 1 na sociálních sítích, jako je Instagram, Twitter, Snapchat a další. Nyní právě na Instagramu vyzývá své fanoušky, aby mu navrhli design helmy, se kterou bude letos závodit.

Stáj Mercedes na svých oficiálních stránkách zveřejnila PDF soubor se vzorem helmy. Jedinou podmínkou je, aby na horní části helmy zůstalo logo sponzora, výrobce energetických nápojů Monstr Energy, a samozřejmě také loga ostatních sponzorů. Jinak mají fanoušci při tvorbě zcela volnou ruku.

Má to ale háček, a sice před tím, než si mustr helmy stáhnete, musíte souhlasit s uživatelskými podmínkami.

Konečný návrh poté musí být umístěn na Instagram s hashtagem #LH44Design a také tam musí být označen Lewis Hamilton, jinak hrozí, že si Hamilton a jeho tým vašeho návrhu nevšimnou.

Soutěž běží do 6. února do 13:00 našeho času. Vítěze nejlepšího designu vybere sám Hamilton. A jaká bude cena pro vítěze? Odměna bude doslova královská: ručně podepsaná replika helmy v životní velikosti, kterou vítěz obdrží od Brita samotného na jedné z Grand Prix.

Sdílejte na:
Zavřít