McLaren letos kompletně v oranžové? Upoutávka naznačuje

McLaren letos kompletně v oranžové? Upoutávka naznačuje

Stáj z Wokingu se v pátek chystá ukázat svůj letošní model, MCL33. Ještě před tím však uvolnila krátké video, ve kterém naznačuje, že loňské převlékání do oranžové půjde letos ještě dál.

Ještě tři dny zbývají do představení letošního monopostu McLarenu, tým však připravil akční upoutávku, ve které výrazněji poodhaluje, jakým směrem se letos bude ubírat s jeho zbarvením. Pokračovat by měl ve směru přechodu k oranžové, která byla na loňském modelu výrazně přítomná. Nyní se zdá, že britský tým se chce vrátit zcela ke svým kořenům a navázat na doby, kdy jeho vozy byly kompletně oranžové.

Video zachycuje nočního hlídače v továrně týmu ve Wokingu v momentě, kdy zhasne veškeré osvětlení a vypadnou bezpečnostní záznamy. Strážný vyrazí obhlédnout, co je příčinou. Po cestě přitom naráží na model M7A z roku 1968, M16, který třikrát zvítězil v Indy500 či M8D z americké série Can-Am. Zcela v závěru se pak hlídač zastaví u letošního vozu F1, ze kterého je pochopitelně zatím vidět pouze velmi málo – černě zbarvené halo a převážně oranžový kryt motoru naznačující, že to bude právě oranžová, která bude letošnímu vozu vévodit.

Fernando Alonso začátkem letošního roku řekl v rozhovoru pro britský Autosport, že by si přál, aby letošní barvy byly velmi podobné těm, se kterými závodil v loňském závodě 500 mil Indianapolis. Jeho vůz byl tedy kompletně v oranžové barvě.

Sdílejte na:
Zavřít