Formule 1 v Praze? Zážitek z centra Simulation of Reality

Formule 1 v Praze? Zážitek z centra Simulation of Reality

Že za zážitkem jménem Formule 1 musíte nutně cestovat do zahraničí? Omyl. V pražském centru společnosti Simulation of Reality máte jedinečnou možnost svézt se v simulátoru monopostu královny motorismu.

Jako jedni z prvních jsme pod taktovkou závodníka Jana Charouze měli možnost vyzkoušet upgradovaný simulátor vozu Formule 1 v centru Simulation of Reality na pražském Zličíně. Jako památku jsme po sobě zanechali nejrychlejší čas vůbec, který zvládl Josef Viták. Ten se ve výsledkové tabulce vyšplhal i před jména jako Josef Král, Tomáš Richtr nebo již zmiňovaný Jan Charouz. Právě ten se na vývoji upgradovaného simulátoru podílel vůbec nejvíce.

„Vyvíjíme, vyrábíme a následně provozujeme simulátory ve vzduchu, na silnici a pod vodou pro veřejnost a profesionály od roku 2008. Simulátory Formule 1 jsme začali vyvíjet v roce 2012 a o dva roky později jsme je představili veřejnosti při otevření našeho nového centra Simulation of Reality na Praze 5,“ uvedl Radek Topinka, CEO společnosti Simulation of Reality.

Dnes jsme navštívili tiskovou konferenci k představení upgradovaného simulátoru Formule 1 v Simulation of reality s…

Zveřejnil(a) SvětFormule.cz dne 31. březen 2016

 

„Milujeme simulátory, věrné napodobení reality je pro nás srdcová záležitost a tak jsme navázali v minulém roce spolupráci s Janem Charouzem, závodníkem a jedním z mála se zkušeností s pilotováním Formule 1. Jejím výsledkem je velká změna v přepracování celého simulátoru. Upravili jsme vše, od ergonomie kokpitu, investici do nových závodních komponent, až po výměnu jízdního modelu a nové zlepšené půlkruhové vizualizace. Od dubna 2016 navíc také představujeme novou službu s využitím profesionálního doplňkového instruktora Jana Charouze, který na rozdíl od běžné obsluhy individuálně povede zákazníka jeho ideální jízdní stopou včetně předzávodního briefingu a pozávodního debrifingu s vyhodnocením telemetrických dat,“ dodal Topinka.

Více nejen o simulátoru Formule 1, ale také závodního automobilu, letadla či ponorky naleznete na oficiálním webu Simulation of Reality. A pokud vás možnost vyzkoušení si monopostu královny motorismu zaujala, můžete se už brzy těšit na zajímavé soutěže na našem webu.

Fotogalerie Simulation of Reality 

Sdílejte na:
Zavřít