První informace o nové hře F1 2016: Vrátí se kariéra i safety car, vyjít má v létě

První informace o nové hře F1 2016: Vrátí se kariéra i safety car, vyjít má v létě

Web F1.com představil první informace k pokračování oficiálního vydání hry královny motorismu. To spatří světlo světa už v létě a hráči se mohou těšit na několik zajímavých novinek.

Hra vyjde v letních měsících pro herní konzole PS4 a Xbox One, neostrouhají ale ani PC hráči. Po roční přestávce se do titulu vrací režim kariéry, jehož absence vyvolala u fanoušků a hráčů značné rozhořčení. Na to společnost Codemasters, která hru vyvíjí, zareagovala jak nejlépe mohla. Nejenže režim kariéry, ve kterém můžete závodit a vypracovávat se do hry vrátila, ale dokonce jej natáhla až na možnost 10 sezon. To je v historii této hry vůbec nejvíce.

Kromě kariéry se do hry vrací také safety car a nově i virtuální safety car. Závodit budeme moci na všech okruzích, které jsou v letošním šampionátu obsazeny, včetně nové městské tratě v Baku, kde se pojede Velká cena Evropy.

Hráči si vytvoří svého jezdce, vyberou si závodní číslo a na startu kariéry se mohou připojit ke kterémukoliv z jedenácti týmů Formule 1, včetně amerických nováčků Haas. Můžete také začít ve slabém týmu a postupně se vypracovat, stejně tak však můžete vsadit vše na jednu kartu a všech 10 sezon odkroužit s jedním týmem.

„Hra F1 2016 je masivním krokem vpřed,“ řekl Lee Mather, hlavní designer z dílny Codemasters. „Nový režim kariéry se do hry vrací a umožňuje hráčům prožít nezapomenutelnou a originální kariéru, kterou je možno rozvrhnout až do deseti sezon. Na fanoušky také čeká mnoho stále neodhalených novinek. Rozhodně se mají na co těšit,“ dodal.

Nový obal hry F1 2016, vrací se režim kariéry i safety car! Pořídíte si tenhle kousek? 

Zveřejnil(a) SvětFormule.cz dne 1. červen 2016

 

Sdílejte na:
Zavřít