Hamilton: Výhra v Singapuru ukázala, že nemusím měnit svůj životní styl

Hamilton: Výhra v Singapuru ukázala, že nemusím měnit svůj životní styl

Lewis Hamilton prohlásil po Velké ceně Singapuru, že jeho životní styl není překážkou.

Průběžný lídr šampionátu potvrdil, že i přes svůj náročný osobní život nemá problém se svým výkonem na trati. 

Hamilton měl náročný víkend, jelikož byl u slavnostního odhalení své kolekce s Tommy Hilfiger. Nicméně Brit se nenechal rozhodit, a v Singapuru odjel jeden ze svých nejlepších víkendů v kariéře.

 “Začátkem roku jsem se cítil skvěle, ale potom jsme začali mít problémy s pochopením vozu. Museli jsme pochopit, jak vůz funguje a nastavit ostatní věci, jako pneumatiky a vyvážení,” řekl Hamilton po závodě v Singapuru. 

“Následně jsme měli pár docela dobrých závodů, ale naštěstí se nám podařilo se vrátit do obvyklého tempa.” 

“Vždycky jsou místa, kde se můžete zlepšit, a my na nich budeme pracovat dále. Ale mám pocit, že znám své možnosti. Mám pocit, že jsem našel dobrou rovnováhu, která mi pomáhá v osobním životě, což myslím, že je opravdu skvělé.

“Nemám pochybnosti o tomto víkendu. Pokud se mě někdo zeptá na nějaké, a to novináři dělají, budu ochotný odpovídat o něco klidněji. Jsem opravdu spokojený s výkonem během tohoto víkendu.

“Jsem rád i za Tota Wolffa. Toto byl opravdu hodný, že mi dovolil se zúčastnit akce s Tommym, což pro mě byla zkušenost, která mi změnila život. Je pro mě čest, že můžu být součástí jejich týmu. Bylo to opravdu skvělé a já jsem požehnaný. Nicméně jak Toto řekl, ani na vteřinu jsem si nepomyslel, že nechci vyhrát šampionát. To je stále moje priorita.

“To je to, proč tu s vámi mluvím. Můžete vidět můj sobotní čas, a můj výsledek v nedělním závodě. Nic se nezměnilo.

“Lidé se mě ptají, jestli potřebuji změnu. Ale myslím si, že jsme se jako tým změnili. Naše auto se častěji zlepšuje, auto je stále lepší. Musíme takhle ale pokračovat i nadále.

Wolff řekl, že to bylo týmové rozhodnutí nechat si Hamiltona užít i jiné věci, ale že se svým povinnostem na trati nevyhne.

“Už šest let slyším, jak můžeme Lewise nechat takhle létat po světě? Ale víte co? Měl nejnáročnějších deset dní, byl v Šanghaji na muzikálu Kočky, byl v New Yorku posledních pár dní, a přijede sem, a spustí rock and roll a všechny sfoukne.

“Stačí nesoudit ostatní, a nechat je dělat to, co umí nejlíp. On věděl, co je pro něj dobré,” řekl Toto Wolff o magickém týdnu Lewise Hamiltona.

Sdílejte na:
Zavřít