VirtualGP: Velká cena Španělska již zítra!

VirtualGP: Velká cena Španělska již zítra!

Thrustmaster Virtual GP se chystá už na sedmý závod šampionátu, tentokrát se podívá na španělský okruh Circuit de Catalunya.

Zatímco Formule 1 už má Velkou cenu Španělska za sebou, Thrustmaster Virtual GP se tam podívá o týden později. Závodníci na Circuit de Catalunya vyjedou už zítra a vy je můžete sledovat od 13:10 v našem živém přenosu zde.

Minulý závod ve Velké Británii na okruhu Silverstone vyhrál Martin Štefanko, který na startu úspěšně překonal Šmídla, kterého tak v šampionátu o něco dotáhl. Jaroslavu Honzíkovi je letos zřejmě souzeno třetí místo, neboť opět dojel na třetím místě a v šampionátu má třetí místo také velmi pohodlně obsazené. Na úvodní dvojici už mu ale schází značné množství bodů. Petr Zoubek si čtvrtým místem ve Velké Británii upevnil svou čtvrtou pozici v šampionátu, na třetího Honzíka mu chybí 19 bodů a na páté duo Chlebec/Liščák má náskok devíti bodů.

V šampionátu máme několik změn v jezdeckém složení týmů. Tomáše Doležela v týmu DX Racer až do konce sezony za volantem nahradí nováček Vít MištinaKarel Baško opět na jeden závod zaskočí za Richarda Chlada z Effective Racing. Ve voze LYNX v Barceloně místo Jana Frajbiše usedne Robin Lukáš.

Během závodu můžete sledovat naší Live Mapu, kde můžete živě a přehledně sledovat situaci na trati. Po závodě opět můžete rozhodnout, kdo je váš Jezdec dne. Před závodem určitě nezapomeňte vyplnit svoje tipy na výsledek do soutěže o luxusní švýcarské hodinky Certina.

Sdílejte na:
Zavřít