Rich Energy bude novým hlavním partnerem Haasu

Rich Energy bude novým hlavním partnerem Haasu

Tým Haas F1 oznámil novou dohodu s Rich Energy. Pro americký tým to bude titulární sponzor, který změní i design celého vozu pro rok 2019.

Díky této smlouvě vznikne nové livery vozu, které bude pravděpodobně černozlaté, jelikož to jsou i barvy nápoje. Pro tým Haas to tak bude první hlavní sponzor od vstupu do formule 1.

Rich Energy má základy ve Velké Británii a už se letos pokoušel odkoupit Force Indii. I když už byla údajně smlouva podepsaná, Lawrence Stroll byl podílníkem, který odkoupil Force Indii a Rich Energy tak měl smůlu. Peníze ale údajně do týmu Rich Energy investoval i tak, jenže poté šel tým do nucené správy.

William Storey, který je majitelem, byl v Austinu minulý víkend, aby s týmem domluvil poslední detaily a podepsal smlouvu.

Gunther Steiner, šéf týmu Haas je nadmíru spokojený, prohlásil: „Zajistit si jako hlavního partnera Rich Energy je opravdovým milníkem ve vývoji týmu Haas F1. Opravdu je vítáme a jsme rádi za jejich organizaci. Máme společné cíle a chceme pokračovat. Naše plány jsou velmi podobné.“

Rich Energy sám o sobě je údajně drink pro nejbohatší lidi na světě. Existují i speciální balení, kde kromě plechovek s energy drinkem naleznete i vodku, ve které jsou kousky „pravého zlata“.

Sdílejte na:
Zavřít