Stroll: Texas je Texas!

Stroll: Texas je Texas!

Zdá se, že téměř každý pilot i tým Formule 1 se těší na následující víkend v USA. Pravděpodobně nikdo ale není více nadšený, než Lance Stroll.

„Texas je Texas,“ řekl kanadský pilot před víkendem Velké ceny USA.

„Je to tu božské. Miluji všechno na tomto místě, speciálně barbecue.

„Určitě si vezmu znovu svůj kovbojský klobouk a boty!

„Je to skvělá trať, a nemohu o ní říct cokoliv špatného. Je to vždy opravdu mimořádný závod a fanoušci jsou zde velmi oddaní.

„Trať sama o sobě je magická. Je zde první sektor plný esíček, kterému předchází velký kopec v první zatáčce. Je to opravdu impozantní. Jet zde kolo je opravdu zábavné.“

Stroll dodal, že se na rozdíl od předchozího roku vyhne velkým problémům s degradací pneumatik.

Týmový kolega Sergej Sirokin si odbude svojí premiéru na okruhu COTA tento víkend. Ruský pilot se těší stejně jako týmový kolega Stroll.

„Myslím si, že Austin je jedna z nejlepších moderních tratí v současné Formuli 1. Je to moderní okruh a má úžasný první sektor, kde se několikrát ve velké rychlosti mění směr jízdy.

„Celkově je ale Austin podobný všem ostatním novým okruhům. Druhé sektor ukázal, že se zde dá dobře předjíždět, jelikož je zde pomalá zatáčka, po které následuje DRS zóna, po které je další pomalá pasáž. Po rovince brzdíte a pak máte zase dlouhé zatáčky ve třetím sektoru.“

Sdílejte na:
Zavřít