Letošní monoposty Formule 1 v ikonických retro zbarveních. Krásná vzpomínka na léta předchozí

Letošní monoposty Formule 1 v ikonických retro zbarveních. Krásná vzpomínka na léta předchozí

Fanoušci F1 si občas postesknou nad tím, že startovní pole není v posledních letech pestré jako dřív. Letos je situace snad o něco lepší, ale že by aktuální monoposty mohly být i o něco „živější“ ukazuje práce šikovného grafika.

S prací talentovaného grafika vystupujícího pod jménem Sean Bull se nesetkáváme poprvé. V loňském roce jsme vám ukázali fotogalerii tehdejšího monopostu stáje McLaren v několika kultovních zbarvených doby minulé. A protože vás tyto hrátky s barvičkami zaujaly, dnes v nich pokračujeme. Tentokrát představujeme autorovu jinou galerii: monoposty sezony 2018 „oblékl“ do historických lakování. A výsledek opět stojí za to!

DOPORUČUJEME: Motor F1 v rodinném autě? Renault si před lety postavil speciál pro radost

Podívat se tak můžete na to, jak by s designově největší letošní novinkou – ochranným Halo kokpitem – vypadal vítězný Brawn GP BGP001 z fantastické sezony 2009, Jaguar R1, jehož nejlepším výsledkem bylo čtvrté místo ve Velké ceně Monaka 2000 či Jordan 191, se kterým roku 1991 na belgickém okruhu Spa-Francorchamps debutoval tehdy neznámý Michael Schumacher. Historických zbarvení připravil Sean Bull celou řadu, všechny kousky naleznete na jeho účtu Behance.

Zdroj: Sean Bull / Behance

Sdílejte na:
Zavřít