Hamilton před závodem v Monaku: Mým cílem je vyměnit si místo s Ricciardem a vyhrát

Hamilton před závodem v Monaku: Mým cílem je vyměnit si místo s Ricciardem a vyhrát

Dosavadní lídr průběžného pořadí jezdců Lewis Hamilton odstartuje do zítřejšího závodu ze 3. místa a pomýšlí na vítězství.

„Dnes to bylo dobré a dal jsem do toho všechno, ale na Daniela jsem dneska neměl. Red Bull byl k nedostižení a především pak v posledním sektoru okruhu,“ zhodnotil svůj dnešní výkon Hamilton.

„Tým odvedl fantastickou práci aby dostal auto tam, kde je. Opravdu ale nedokážu říct, co zítřejší závod přinese. Mým cílem je vyměnit si místo s Danielem a vyhrát,“ uzavřel obhájce titulu.

DOPORUČUJEME: Podle Vettela může být zítra v Monaku klíčem k vítězství dobrý start

Finský týmový kolega se zítra na startu postaví na 5. pozici a moc dobře ví, že zítřejší závod nebude vůbec jednoduchý.

„Dnes to bylo obtížné, protože jsme věděli, že tady Red Bull bude velmi silný a zároveň jsme očekávali, že to bude pro náš vůz jeden z nejtěžších okruhů,“ uvedl Bottas.

„Od čtvrtka jsme náš komplet ale hodně vylepšili a cítil jsem se dnes při řízení už mnohem lépe. Nemyslím si, že bych mohl dnes jet rychleji, protože se mi zdálo, že bych skončil ve zdi. Snažili jsme se sice dostat do Q3 na ultraměkkých pneumatikách, ale uvědomili jsme si, že na to prostě nemáme tempo. Páté místo není ideální a je vždy lepší v Monaku začínat z první řady, ale víme, že se zde může stát cokoliv,“ uzavřel s nadějí finský jezdec.

Sdílejte na:
Zavřít