Verstappen s Ricciardem řádili na Zandvoortu. S F1 i karavany

Verstappen s Ricciardem řádili na Zandvoortu. S F1 i karavany

Piloti Red Bullu spolu s bývalou hvězdou F1 Davidem Coulthardem potěšili diváky během nizozemského podniku FIA WTCR, když předvedli demonstrační jízdy s mistrovskými monoposty let minulých či za volanty vozů Aston Martin rozebrali pár karavanů.

Red Bull Racing potěšil nizozemské fanoušky během čtvrtého víkendu letošní sezóny FIA WTCR, který se konal na okruhu Zandvoort. Daniel Ricciardo, David Coulthard a především domácí miláček Max Verstappen zpestřovali program závodů cestovních vozů demonstračními jízdami.

Na dráze se trojice závodníků předvedla s mistrovskými monoposty F1 z Milton Keynesu. Verstappen provětral model RB8 z roku 2012, Ricciardo s Coulthardem vytáhli na trať dvě RB7 z roku 2011. Jednalo se o stroje, které dovezly Sebastiana Vettela k jeho druhému a třetímu titulu světového šampiona.

20. května 2018

Kromě ef jedniček s burácejícími atmosférickými osmiválci však Verstappen s Ricciardem nadchli diváky také rozvernou demonstrací s kabriolety Aston Martin Vanquish, za kterými táhli karavany vyvedené ve svých a týmových barvách.

S karavany si piloti Red Bullu v žádném případě nebrali servítky, nepřežil ani jeden. „Max ztratil kolo, já záchod. Ale důstojnost to přežila,“ smál se v cíli Ricciardo.

20. května 2018

Sdílejte na:
Zavřít