Vyhrajte knihu Hrdinové Formule 1!

Vyhrajte knihu Hrdinové Formule 1!

Soutěž již byla ukončena!

Jeden z předních motoristických novinářů u nás, Roman Klemm, který přispívá i na naši stránku, letos vydal novou knihu s názvem Hrdinové Formule 1. V ní se zabývá osudy třech velkých mistrů světa královny motorsportu – Grahama Hilla, Jodyho Schecktera a Nelsona Piqueta. Mezi nimi je šest mistrovských titulů a autor v knize zveřejňuje dosud neznámé příběhy a fakta z jejich cesty za slávou. Kniha však krom detailního vhledu do života těchto velikánů poskytuje i pohled na to, jak se automobilový sport a Formule 1 s časem měnila.

„Povinná četba“ pro všechny fanoušky F1. Doposud nezveřejněná fakta a jedinečný pohled do zákulisí největší sportovní show světa. 

Tuto knihu, která by neměla chybět na poličce žádného skalního fanouška Formule 1, můžete vyhrát i vy. Co pro to musíte udělat? Není to nic složitého. Stačí do komentářů pod naším facebookovým příspěvkem níže napsat, která z těchto tří osobností je pro vás nejoblíbenější. Je to Graham Hill, který jako jediný dokázal vyhrát ve Formuli 1, Indianapolis 500 a 24 hodin v Le Mans? Je to Jody Scheckter, který brázdil tratě světa v legendární šestikolce a na dlouhou dobu byl posledním šampionem Ferrari? Nebo je to Nelson Piquet, první šampion závodící v nové éře přeplňovaných monster? Komentovat a vstoupit tak do soutěže můžete až do 15. listopadu, kdy náhodně vylosujeme jednoho výherce.

Ale samozřejmě nemusíte spoléhat na své štěstí a vylosování v naší soutěží. Pokud knihu na stolku vedle své postele chcete vidět co nejdříve, můžete si knihu zakoupit zde v nakladatelství Albatros, které zrovna má na knihu 15% slevu!

Sdílejte na:
Zavřít