Giovinazzi v Singapuru znovu usedne do vozu Haasu

Giovinazzi v Singapuru znovu usedne do vozu Haasu

Tým Haas potvrdil, že Antonio Giovinazzi usedne do jejich vozu během závodního víkendu v Singapuru. Původně se měl na trati objevit v Itálii, ale tento plán byl odložen.

Rezervní pilot Ferrari, který letos odjel dva závody ve voze Sauberu místo zraněného Pascala Wehrleina si ještě pro letošek zajistil sedm tréninků ve voze Haasu. Jedním z nich měl být i trénink na Monze, nicméně špatné počasí donutilo tým tento plán opustit, aby závodní pilot Kevin Magnussen dostal co nejvíce času na trati.

Nyní Haas potvrdil, že Giovinazzi místo toho usedne do jejich vozu VF-17 během prvního devadesátiminutového tréninku v ulicích Singapuru během příštího pátku. Další naplánované tréninky z Haasem by měl Giovinazzi absolvovat v Malajsii, Mexiku, Brazílii a Abu Dhabi.

Giovinazzi je jedním z pilotů, o kterých se hodně šušká, že by se v příští sezoně mohl objevit v některé ze závodních sedaček. Nicméně tyto naděje se postupně zmenšují, neboť Ferrari už potvrdilo Kimiho Räikkönena i Sebastiana Vettela a Haas svou současnou jezdeckou soupisku také ponechá beze změny. Stále se ovšem mluví o potenciálním místě v Sauberu, na který bude mít Ferrari příští rok velký vliv.

Sdílejte na:
Zavřít