Wehrlein se vrátí v prvním tréninku v Šanghaji za volant. Jeho účast v závodě jistá ale není

Wehrlein se vrátí v prvním tréninku v Šanghaji za volant. Jeho účast v závodě jistá ale není

Pascal Wehrlein se po vynechané úvodní Velké ceně Austrálie vrátí do kokpitu Sauberu. Ale o tom, zda nastoupí i do závodu se rozhodne až v průběhu víkendu.

Německý jezdec se rozhodl, že se nezúčastní závodu v Albert Parku, jelikož po zranění, které utrpěl při Závodu šampionů, se ještě necítil dostatečně připravený a obával se, že by celý závod z fyzického hlediska nezvládl.

Na zbytek víkendu jej tedy Sauber nahradil Antoniem Giovinazzim, jenž si při svém debutu vedl velmi dobře a svůj C36 dovezl na solidním dvanáctém místě.

Vícero italských médií informuje o tom, že do druhého vozu po boku Marcuse Ericssona v prvním pátečním tréninku na okruhu v Šanghaji opět nasedne Wehrlein. V něm se ukáže, zda už je opravdu připravený. Může se tedy stát, že znovu uvidíme ve švýcarské stáji zaskakovat rezervního pilota Ferrari.

„V tréninku se ukáže, zda bude Pascal schopný odjet nedělní závod, nebo jej znovu nahradí Giovinazi,“ píší v italském plátku La Gazzeta dello Sport. Sám Giovinazzi bude samozřejmě také na místě, ale bude se pohybovat v garáži italské stáje. „V Číně budu oblečený v červeném. Uvidíme,“ potvrdil třiadvacetiletý Ital.

Sdílejte na:
Zavřít