Toro Rosso se odvázalo! Takhle vypadá vůz pro letošní sezonu

Toro Rosso se odvázalo! Takhle vypadá vůz pro letošní sezonu

Toro Rosso je dnes třetím a celkově posledním týmem, který představil nové auto pro sezónu 2017. Spekulace se potvrdily a italský tým nalakoval své auto do nových barev.

Toro Rosso představením svého STR12 den před prvním testovacím dnem uzavřelo rušný týden, během kterého se nám představilo všech 10 nových monopostů pro rok 2017.

I v této sezoně zůstává jezdecká dvojice týmu nezměněna ve složení Daniil Kvyat a Carlos Sainz jr. Tým však představil nové lakování. Jde tak o první výraznější změnu lakování Toro Rosso od vstupu do F1 v sezoně 2006. Autu dominuje světlejší modrá, než na jakou jsme byli zvyklí a je doplněna stříbrnými a červenými prvky. Podobně jako na ostatních autech, i na STR12 můžeme vidět tzv. žraločí ploutev.

První kilometry má již Toro Rosso v rámci filmovacího dne za sebou. Kvůli poruše motoru ale jeho piloti odjeli dříve v průběhu týdne jen několik kol a program museli předčasně ukončit. V tomto roce bude italská stáj používat motory Renault, ke kterým se vrací po roční pauze.

Sdílejte na:
Zavřít