Španělský král Juan Carlos: Alonso se připojí k McLarenu

Španělský král Juan Carlos: Alonso se připojí k McLarenu

Ještě před posledním závodem sezony přišla zpráva o přestupu Fernanda Alonsa do stáje McLaren. Informaci přinesl netradičně španělský král Juan Carlos, kterému to prý prozradil sám Alonso.

Jen před pár dny Ferrari oficiálně potvrdilo odchod španělského závodníka Fernanda Alonsa od týmu, ve kterém působil dlouhých pět let. Alonso však stále nepotvrdil, ve které stáji bude v nadcházející sezoně působit.

Ještě před startem posledního závodu sezony v Abú Dhabí se španělský král Juan Carlos nechal slyšet, že Fernando Alonso má namířeno do stáje McLaren. Krátce po dojetí do cíle se k tomu pilot Ferrari vyjádřil tak, že král má vždy pravdu.

„Slovům krále rozhodně nemohu oponovat, protože král má vždy pravdu,“ nechal se slyšet dvojnásobný mistr světa z let 2005 a 2006 Fernando Alonso, kterému závod v Abú Dhabí nevyšel podle představ a skončil až devátý.

„Tento závod byl opravdu skvělý zážitek, ale čekal jsem tu lepší výsledek. Již velmi brzy se dozvíte, kde budu v nadcházejícím roce závodit, jsme opravdu blízko,“ dodal Španěl.

Sdílejte na:
Zavřít