Budoucnost přenosů Formule 1 u nás

Budoucnost přenosů Formule 1 u nás

Nedávno jsme se dozvěděli, že vysílání přenosů Formule 1 na kanálech televize Nova po poslední letošní Velké ceně končí. Jak a kde můžeme příští rok sledovat přenosy F1?

Exkluzivní práva na vysílání závodů Formule 1 v České republice a na Slovensku, pro příští tři roky, získala společnost AMC Networks International Central Europe, která provozuje stanice Sport1 a Sport2. Na obrazovkách těchto stanic se objeví také doprovodné závody GP2 a GP3. Navíc uvidíme také devatenáctidílný dokumentární seriál “Legendy Formule 1”. V této sérii se mimo jiné objeví legendy F1 jako Sir Jackie Stewart, Emerson Fittipaldi, Mika Häkkinen a nebo Ayrton Senna.

Stanice Sport1 a Sport2 můžeme sledovat výhradně v placené nabídce operátorů kabelové, satelitní a IPTV televize. Pokud si placenou službu některého z operátorů pořídíte, pak budete jistě mile překvapeni. Sport1 a Sport2 budou připraveny nabídnout divákovi ten nejlepší zážitek. Samozřejmostí je vysílání v HD kvalitě i profesionální dvojjazyčný komentář. Analýzy a expertní rozbory v živém studiu. Komentátor bude přímo v dějišti Velké ceny s přístupem ke všem důležitým informacím. Čekají nás zajímavé rozhovory a komentáře přímo z centra dění. Videa a záběry z boxů, zkrátka exkluzivní materiály, které dovolí nahlédnout pod pokličku Formule 1.

Obě stanice budou vysílat přenosy všech závodů F1, včetně tréninků a kvalifikace, kompletně v přímém přenosu. Všechny závody budou navíc ten samý den reprízovány. Produkční tým pro fanoušky Formule 1 v České republice a na Slovensku připravuje opravdu nezapomenutelný zážitek. První závod pod hlavičkou Sport1 a Sport2 uvidíme již v březnu 2015.

Sdílejte na:
Zavřít